Tøffelgata Bygg er et relativt lite tømrerfirma på Feda i Kvinesdal kommune, som ligger ca. midt mellom Stavanger og Kristiansand. Vi tar hovedsaklig prosjekter i vårt distrikt – som er mellom Mandal og Moi. Firmaet ble etablert i 2005, og har bygget mange hus, hytter og andre prosjekter i løpet av disse årene. Vi er en prosjektdrevet organisasjon med enkel struktur og korte beslutningveier. Navnet Tøffelgata Bygg kommer av gatenavnet Tøffelgata på en vei opp til byggelederens hus. Et enkelt utgangspunkt, men samtidig et ganske unormalt selskaps navn. – For et koselig navn, er det mange som kommenterer. Vi føler det passer oss ganske bra. Det ble bare slik, og slik skal det være.

Ærlig kvalitet varer lengst

 
Vi skal være en foregangsbedrift og jobbe ut fra verdier om en ærlig tilnærming til utfordringer. Vi tar ingen snarveier, og gjør det som må gjøres for å levere stolte tjenester til  stolte kunder.Vi bruker gjennomgående faste timepriser, flate påslag, og faste rutiner på alle prosjekt – alle kunder blir behandlet likt, og på en ærlig og fair måte. Vi skal være til å stole på. Dette mener og tror vi er det beste for alle.
Vi har og skal alltid ha dyktige tømrere – kvalitetsarbeid til fingerspissene. Det er og skal være en ettertraktet arbeidsplass – slik at vi alltid kan jobbe med de beste. Vi bruker kun de beste samarbeidspartnerne. Kanskje ikke de billigste, men slik vi forventer – gang på gang. Vi bruker kun høykvalitets produkter, anerkjente produsenter og materialer.
Vi skal levere en produkt som varer. Og et kundeforhold som varer. Vi har mange slike gode kunder – de ser ingen hensikt i å spørre noen andre.

Slik har det vært – og slik skal det være.

Tøffelgjengen

Glenn Galdal

Glenn Galdal

Daglig leder & byggeleder

 
Chris André Mål

Chris André Mål

Senior tømrer

 
Henry Svindland

Henry Svindland

Senior tømrer

 
Lærling eller senior?

Lærling eller senior?

Vi er alltid på jakt etter flinke folk.

Vi har sentral godkjenning fra Direktoratet for byggkvalitet.

Samarbeidspartnere

 
Gjennom mange år har vi jobbet med mange ulike samarbeidspartnere. Med gode samarbeidspartnere er det mye som skal stemme. Kvalitet, leveringsdyktighet og pris er viktig – men også «kjemi»!
Jobber man tett sammen i mange år, flyter fagene godt sammen i prosjektene. Alle vet hva som skal gjøres, hvordan og når. Vi kan derfor stolt presentere våre venner og partnere.