Tøffelgata Bygg er et relativt lite tømrerfirma på Feda i Kvinesdal kommune, som ligger ca. midt mellom Stavanger og Kristiansand. Vi tar hovedsaklig prosjekter i vårt distrikt – som er mellom Mandal og Moi. Firmaet ble etablert i 2005, og har bygget mange hus, hytter og andre prosjekter i løpet av disse årene. Vi er en prosjektdrevet organisasjon med enkel struktur og korte beslutningveier. Navnet Tøffelgata Bygg kommer av gatenavnet Tøffelgata på en vei opp til byggelederens hus. Et enkelt utgangspunkt, men samtidig et ganske unormalt selskaps navn. – For et koselig navn, er det mange som kommenterer. Vi føler det passer oss ganske bra. Det ble bare slik, og slik skal det være.

Ærlig kvalitet varer lengst

 

Vi skal være en foregangsbedrift og jobbe ut fra verdier om en ærlig tilnærming til utfordringer. Vi tar ingen snarveier, og gjør det som må gjøres for å levere stolte tjenester til  stolte kunder.Vi bruker gjennomgående faste timepriser, flate påslag, og faste rutiner på alle prosjekt – alle kunder blir behandlet likt, og på en ærlig og fair måte. Vi skal være til å stole på. Dette mener og tror vi er det beste for alle.

Vi har og skal alltid ha dyktige tømrere – kvalitetsarbeid til fingerspissene. Det er og skal være en ettertraktet arbeidsplass – slik at vi alltid kan jobbe med de beste. Vi bruker kun de beste samarbeidspartnerne. Kanskje ikke de billigste, men slik vi forventer – gang på gang. Vi bruker kun høykvalitets produkter, anerkjente produsenter og materialer.

Vi skal levere en produkt som varer. Og et kundeforhold som varer. Vi har mange slike gode kunder – de ser ingen hensikt i å spørre noen andre.

Slik har det vært – og slik skal det være.

Tøffelgjengen

Glenn Galdal

Glenn Galdal

Daglig leder & byggeleder

 

Frode Aagedal

Frode Aagedal

Styreleder & administrasjon

 

Tauri Palo

Tauri Palo

Senior tømrer

 

Christer Strømland

Christer Strømland

Tømrer

 

Innleid

Innleid

Vi har et bredt nettverk og leier ofte inn etter behov.

Kunnar Lään

Kunnar Lään

Senior tømrer

 

André Moi

André Moi

Senior tømrer

 

Lærling eller senior?

Lærling eller senior?

Vi er alltid på jakt etter flinke folk.

Chris André Mål

Chris André Mål

Senior tømrer

 

Per Øyvind Torresen

Per Øyvind Torresen

Senior tømrer

Henry Svindland

Henry Svindland

Senior tømrer

 

Tony Vaule

Tony Vaule

Lærling

 

Vi har sentral godkjenning fra Direktoratet for byggkvalitet.

Samarbeidspartnere

 

Gjennom mange år har vi jobbet med mange ulike samarbeidspartnere. Med gode samarbeidspartnere er det mye som skal stemme. Kvalitet, leveringsdyktighet og pris er viktig – men også «kjemi»!

Jobber man tett sammen i mange år, flyter fagene godt sammen i prosjektene. Alle vet hva som skal gjøres, hvordan og når. Vi kan derfor stolt presentere våre venner og partnere.